понеділок, 2 вересня 2024 р.

ДЕНЬ ЗНАНЬ В АДЖАМСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

 Сьогодні, 2 вересня, в Аджамському ліцеї відбулась урочиста ранкова зустріч, яка ознаменувала початок нового навчального року. Цей день був особливо хвилюючим для першокласників, які із захопленням переступили вперше шкільний поріг, а також для дев'ятикласників та одинадцятикласників, які вже готуються до нових важливих етапів у своєму житті.

Класні керівники провели перші  уроки "Перемагає той, хто пам'ятає". Ці заняття були присвячені Дню пам'яті захисників України, які віддали своє життя за нашу свободу. Учні обговорили значення подвигів Героїв для нашої країни та усвідомили важливість збереження історичної пам'яті. 

Учні, батьки та вчителі долучились до благодійної акції «Донат замість квітів" та зробили свій внесок на підтримку українських військових, які зараз борються за нашу незалежність. Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати 4730 грн, які будуть спрямовані на допомогу нашому захиснику Віктору Яценку на снайперське спорядження.                            

 Разом до перемоги!

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Ініціативна група «Аджим – козак безпеки» завітала до Аджамського ліцею

  16 вересня 2024 року ініціативна група «Аджим – козак безпеки», в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності «Їдь і ходи тихо – оминеш ...